Utforska Viaplays olika abonnemang för streaming - Se sport i världsklass

Utforska Viaplays olika abonnemang för streaming - Se sport i världsklass

Viaplay är streamingtjänsten som riktar sig till dig som älskar sport. Här finns allt från fotboll i världsklass i form av Premier League och Champions League, till majortävlingar i golf, UFC, och Formel 1.

Med streaming i högsta kvalité och svenska kommentatorer på mängder av olika matcher är Viaplay det självklara valet för den som älskar sport. Dessutom finns det ett stort utbud av film, serier och barnprogram att titta på när det inte spelas någon match.

Betyg (4.5/5)
Viaplay
Rättigheter: NHL, Formel 1, UEFA Champions League, mm.
Pris: Från 399 kr / mån

Viaplays olika abonnemang och paket för streaming

Viaplay är en streamingtjänst som fungerar i många olika enheter och som gör det enkelt att följa sport även om man inte är hemma i tv-soffan. Det går att använda sin smartphone, smart-TV, surfplatta, laptop eller konsol för att streama Viaplay.

Låt oss titta närmare på de olika streamingpaketen som Viaplay erbjuder. Som kund kan du själv välja det paket som passar ditt behov bäst.

Viaplay Total

  • Pris: 699 kronor/månad
  • Innehåll: Champions League, Premier League, Formel 1, NHL, golfmajors (herr), Ryder Cup, MMA, motorsport, handboll, dart, padel, vintersport, fotboll med mera. Dessutom ingår film, serier och barnprogram.

Viaplay Total är paketet för dig som vill få tillgång till allt som streamas via Viaplay, från sportens värld till filmens och seriernas egen lilla värld. Dessutom får du ta del av funktionen “titta offline” som gör det möjligt att ladda ner filmer och serier till din enhet.

Det här paketet innehåller dessutom det som kallas “Premium Sport” hos Viaplay, där Champions League, Premier League, Formel 1, NHL, Ryder Cup och herrarnas majortävlingar inom golfen ingår.

Viaplay Medium

  • Pris: 399 kronor/månad
  • Erbjudande: 299 kronor/månad (12 månaders bindningstid)
  • Innehåll: Fotboll, MMA, handboll, hockey, vintersport, dart, padel, golf och annan sport. Dessutom ingår film, serier och barnprogram.

Viaplay Medium är ett prisvärt paket som går att binda på ett år och som då blir ännu billigare. För endast 299 kronor i månaden får man då ta del av alla filmer och serier, men också sportinnehåll som dart, ishockey, motorsport, fotboll, MMA och padel för att nämna några exempel. Däremot ingår inte “Premium Sport”.

Viaplay Film & Serier

  • Pris: 169 kronor/månad
  • Innehåll: Film, serier och barnprogram.

Viaplay har ett stort utbud av filmer, serier och barnprogram vid sidan om sin sportsatsning. Med paketet Viaplay Film & Serier får man ta del av hela det utbudet, men det ingår ingen sport överhuvudtaget. Däremot ingår funktionen “titta offline” som gör att man ladda ner innehåll till sin enhet.

Viaplay Film & Serier (med reklam)

  • Pris: 99 kronor/månad
  • Innehåll: Film och serier.

Innehållsmässigt är detta paket nästan samma som Viaplay Film & Serier, men skillnaden är att streamingen avbryts av reklam med jämna mellanrum. Dessutom ingår inget barninnehåll i det här paketet.


Se hela NHL-säsongen med Viaplay

I början av oktober är det äntligen dags att starta igång NHL-säsongen 2024/25. För svenska hockeyälskare är det Viaplay som gäller om man vill ta del av sändningarna från samtliga matcher i NHL 2024/25.

Som vanligt finns det mängder av framstående svenska spelare att titta lite närmare på under säsongen. Ska Rasmus Dahlin äntligen lyckas bära sitt Buffalo Sabres till en titel eller är det dags för Mika Zibanejad att kröna sin tid i New York Rangers med en ny stark säsong? Det blir spännande att följa.

Viaplay satsar stort på sina NHL-sändningar hela den här säsongen, med tv-studio och svenska kommentatorer på matcher varje vecka. Det ökar underhållningsvärdet och gör NHL-säsongen ännu mer spännande.


Viaplay sänder allt från avslutningen i Formel 1

Formel 1 är en sport som har tagit Sverige med storm och nu finns det många svenskar som följer den fartfyllda sporten nära. Precis som vanligt innebär hösten att avslutningen på säsongen närmar sig. Den 8 december körs den sista tävlingen utav Formel 1 säsongen 2024.

Den 75:e säsongen av Formel 1 har varit väldigt spännande och som väntat ligger Max Verstappen och Red Bull Racing i topp inför avslutningen. Men frågan är om Lando Norris (McLaren Mercedes) eller Charles Leclerc (Ferrari) kan utmana under säsongens avslutande del?

För att följa den fartfyllda spänningen under avslutningen av Formel 1-säsongen 2024 behöver du ha ett abonnemang hos Viaplay. Där kan du följa samtliga race under hela hösten.