Se premiäromgången av NFL med TV4 Play+ Sport

Se premiäromgången av NFL med TV4 Play+ Sport

Äntligen är NFL tillbaka! Efter en lång väntan drar en ny säsong igång, och för alla fantaster av amerikansk fotboll finns det mycket att se fram emot. Den första riktiga spelhelgen bjuder på några riktigt spännande matchups som du inte vill missa. Med TV4 Play+ Sport kan du se de bästa matcherna - varje touchdown, interception och tackling – allt för endast 199 kr/mån, halva priset just nu!

*Erbjudanden och priser som anges är tidsbegränsade

Betyg (4.5/5)
TV4 Play+ Sport
Erbjudande: Nu endast 199 kr/mån
Rättigheter: Se det bästa från NFL-premiären

Se NFL med TV4 Play+ Sport

För att se den första helgen av NFL på TV4 Play+ Sport behöver du bara logga in och börja streama. Med TV4 Play+ Sport får du tillgång till helgens hetaste matcher live, och med det aktuella erbjudandet på halva priset betalar du endast 199 kr/mån. Det är den perfekta lösningen för dig som vill njuta av NFL-action från soffan, mobilen eller surfplattan.

Oavsett om du är ett fan av långvariga rivaliteter eller vill se de senaste stjärnskotten på planen, så har du allt inom räckhåll med TV4 Play+ Sport. Missa inte chansen att se NFL i högsta kvalitet med den flexibilitet som streaming erbjuder.


Helgens bästa matcher

Den första helgen av NFL-säsongen är alltid full av förväntan och dramatik. Här är några av de matcher som sticker ut:

Green Bay Packers vs. Philadelphia Eagles

  • När: Söndag, 7 september, kl. 02:15 CET
  • TV: TV4 Play+ Sport

Ett klassiskt divisionsmöte mellan två av ligans äldsta och mest rivaliserande lag. Packers har haft överhanden de senaste åren, men Bears är hungriga på revansch. Jordan Love, Packers nya quarterback, gör sin debut som startande och kommer att försöka fylla Aaron Rodgers stora skor. På andra sidan står Bears med sin dynamiska quarterback Justin Fields, redo att visa varför han är framtidens ledare för Chicago. Denna match lovar att bli en uppgörelse i den legendariska NFC North-divisionen.


Miami Dolphins vs. Los Angeles Chargers

  • När: Söndag, 8 september, kl. 19:00 CET
  • TV: TV4 Play+ Sport

Två unga, spännande quarterbacks möts när Dolphins och Chargers ställs mot varandra. Tua Tagovailoa leder Miami Dolphins, och efter en stark start förra säsongen har han mycket att bevisa i år. Justin Herbert, å andra sidan, har snabbt blivit en av NFL:s främsta quarterbacks och kommer med stor förväntan på sina axlar. Denna match kan bli en offensiv uppgörelse med två lag som har stora ambitioner för säsongen.


Dallas Cowboys vs. New York Giants

  • När: Måndag, 8 september, kl. 22:25 CET
  • TV: TV4 Play+ Sport

En av NFL:s mest intensiva rivaliteter mellan Dallas Cowboys och New York Giants inleder säsongen med en riktig höjdarmatch. Cowboys Dak Prescott kommer att leda sitt lag med förväntan om att starta starkt efter en upp och ner säsong 2023. Giants, ledda av Daniel Jones, visade starka prestationer förra året och vill bygga vidare på sin playoff-succé. Denna match kommer att visa om Giants kan utmana Dallas i NFC East-divisionen och sätta tonen för resten av säsongen.


Buffalo Bills vs. New York Jets

  • När: Tisdag, 8 september, kl. 19:00 CET
  • TV: NFL Game Pass

Veckans höjdpunkt är utan tvekan mötet mellan Buffalo Bills och New York Jets. Med Josh Allen som quarterback är Bills en av favoriterna att nå långt i år igen. Men alla ögon kommer vara på Jets, som för första gången har Aaron Rodgers vid rodret. Det här är Rodgers första match som Jets-quarterback efter hans långvariga karriär i Green Bay Packers. Kommer han att kunna leda New York tillbaka till framgång? Matchen lovar dramatik och spänning på hög nivå.


NFL:s första riktiga spelhelg kommer inte att göra någon besviken. Från klassiska rivalmöten till unga stjärnskott på uppgång – denna helg bjuder på något för alla fans. Och med TV4 Play+ Sport kan du se de bästa matcherna live, till ett riktigt förmånligt pris. Missa inte chansen att uppleva spänningen, dramatiken och glädjen som bara NFL kan leverera!