Så ser du Ludvig Åberg på TV under OS i Paris

Så ser du Ludvig Åberg på TV under OS i Paris

I sommar gör det svenska stjärnskottet Ludvid Åberg sin OS-debut i de Olympiska Spelen i Paris 2024. Svensken har snabbt tagit sig till den absoluta toppen på PGA-touren och förväntas prestera väldigt bra även under de Olympiska Spelen. I denna artikel kommer du att kunna lära dig mer om Ludvig Åberg samt hur du kan följa honom på TV under OS i Paris.

  • Namn: Ludvig Noa Åberg
  • Ålder: 24
  • Sport: Golf
  • Största Meriter: Andra plats i Masters Tournament 2024, Gick från att vara rankad 3000:e till 4:e bästa manliga golfare i världen under sitt första år som professionell golfare.
  • Antal OS: 0
  • Sändningstider under OS i Paris

Betyg (4.5/5)
Max Sverige
Rättigheter: Sommar-OS, Allsvenskan, Superettan mm.
Pris: Från 89 kr / mån

Tävlingsprogram

Du kan följa Ludvig Åberg och golfen för herrar i kommande sommar-OS under fyra dagar i augusti. Mer specifikt så rör det sig om torsdag 1:a augusti till söndag 4:e augusti, med starttid klockan 09:00 på morgonen varje dag.

  • Golf Herrar Runda 1: Tor 1:a augusti kl 09:00
  • Golf Herrar Runda 2: Fre 2:a augusti kl 09:00
  • Golf Herrar Runda 3: Lör 3:e augusti kl 09:00
  • Golf Herrar Runda 4: Sön 4:e augusti kl 09:00

Även om Ludvig Åberg är i bra form och i nuläget är rankad på 4:e plats av de bästa manliga golfarna i världen, så är han inte en given favorit inför de Olympiska Spelen i Paris. De tre namn som diskuteras som favoriter att ta hem guldmedaljen är den topprankade spelaren Scottie Scheffler, vinnaren av PGA mästerskapen Xander Schauffele, samt Rory Mcllroy. Men, med det sagt så är förhoppningarna goda för att Åberg ska kunna vara med och kämpa om en medalj.

Hittills under 2024 så har Ludvig Åberg sett goda framgångar med andraplatser i både AT&T Pebble Beach Pro-Am i vintras, samt i våras i Masters Tournament. Han har även sett bra ut under flera andra turneringar under årets gång och i ett reportage inför sommarens OS beskriver han att han spänt ser fram emot sitt allra första OS i Paris.


Sändningsinformation

Du kan följa de Olympiska Spelen i Paris 2024 på den nya streamingtjänsten Max, samt utvalda sändningar på de linjära kanalerna som ägs av Warner Bros Discovery (Kanal 5, Kanal 9 & Kanal 11).

Vill du följa Ludvig Åberg i OS 2024? Det kan du göra på streamingtjänsten Max, där alla paket ger tillgång till spelen. Vanligtvis krävs ett extra sporttillägg, men Max erbjuder alltså tillgång till de olympiska spelen i Paris utan detta tillägg.

Det billigaste paketet på Max kostar 89 kr/mån och inkluderar alla sändningar från de olympiska spelen i Paris. Dessutom får du tillgång till hela Max utbud av filmer och serier, dock med reklam. Även om större paket på Max är utan reklam, så förekommer fortfarande reklam för livesändningar och sportsändningar, såsom OS-sändningarna.

Vissa sändningar från OS i Paris kommer också att visas på deras linjära kanaler, så du kan se utvalda sändningar på Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11. Om du har ett abonnemang på discovery+, där dessa kanaler ingår, kan du också följa de utvalda sändningarna av de olympiska spelen där. Det billigaste paketet på discovery+ är "Underhållning" för 109 kr/mån.