Champions League 17-19 Sep | Inför, Speltips & Erbjudande

Champions League 17-19 Sep | Inför Matcherna & Speltips

Champions League är äntligen tillbaka tisdagen den 17 september. Årets upplaga av världens största klubblagsturnering i fotboll avgörs med ett nytt format och med tre matchdagar, från tisdag till torsdag.

I denna text ger vi dig allt du behöver veta om veckans matcher i Champions League, information om vart du ser matcherna på TV och stream, samt ett exklusivt oddserbjudande om du vill spela på veckans matcher.

Erbjudande: Real Madrid, Bayern München & Liverpool - Boostat Odds på att alla lagen vinner

Som vanligt är många av världens storklubbar favoriter inför sina premiärmatcher i Champions League. Hos ComeOn finns ett unikt erbjudande för dig som vill spela på tre av de största favoriterna i den första omgången. Den boostade trippeln att Real Madrid, Bayern München och Liverpool vinner sina respektive matcher ger 3.75 gånger pengarna hos ComeOn med detta erbjudande. Klicka på "Spela Här" nedan för att komma till oddset!

Real Madrid spelar hemma mot Stuttgart, Bayern München tar sig an Dinamo Zagreb på Allianz Arena och Liverpool åker till San Siro för att möta AC Milan. Alla tre lagen är klara favoriter, tack vare att man på pappret är bättre lag än sina motståndare. Det boostade oddset på 3.75 hos ComeOn ger med andra ord extra spelvärde för dig som tror att alla tre favoriter levererar enligt förväntningarna.

Betyg (4.5/5)
ComeOn
Boostat Odds: Liverpool, Bayern München & Real Madrid Vinner
Odds: 3.75

Veckans höjdpunkter från Champions League

Det kommer att spelas matcher i Champions League på tisdag, onsdag och torsdag under premiärveckan. Totalt kommer 16 matcher att spelas från tisdag till torsdag, där AC Milan mot Liverpool är den inledande höjdpunkten och Atalanta mot Arsenal är den avslutande godbiten.

AC Milan - Liverpool

  • Speldatum: 21:00, tisdag 17 september 2024
  • Arena: San Siro, Milano
  • Domare: E. Eskas (Nor)
  • TV/stream: Viaplay

Favoritskapet ligger på Liverpool inför bortamatchen mot AC Milan. Många minns säkert den klassiska Champions League-finalen 2005, när Liverpool vände och vann efter att ha hamnat i ett tufft underläge med 3-0. Det är en match som supportrarna till båda lagen minns fortfarande och som ger en speciell laddning till mötena mellan lagen.

Liverpool har öppnat starkt i Premier League och ser ut att kunna prestera under den nye managern Arne Slot, som tog över efter Jürgen Klopp inför säsongen. Nyckelspelare som Luis Siaz och Mohamed Salah har hittat formen tidigt på säsongen.

AC Milan har haft det kämpigare i Serie A och tränaren Paulo Fonseca har en del att slipa på. Det blir dessutom intressant att följa hur Zlatan Ibrahimovic kan hjälpa klubben i sin nya roll vid sidan om planen. Zlatan kommer inte att kunna hjälpa till i den specifika matchen mot Liverpool, där AC Milan nog får vänja sig vid att vara underdogs trots att man spelar på hemmaplan.

Enligt oddsen är Liverpool klara favoriter och det känns naturligt sett till styrkeförhållandet mellan lagen. Det nya spektakulära formatet i Champions League lämnar inte något utrymme till slarv i matcherna, vilket gör att Liverpool förväntas ta matchen på största allvar. Det raka spelet på att Liverpool ska vinna är därför ett bra speltips.


Manchester City - Inter

  • Speldatum: 21:00, onsdag 18 september 2024
  • Arena: Etihad Stadium, Manchester
  • Domare: G. Nyberg (Sve)
  • TV/stream: Viaplay

Manchester City och inte minst världsstjärnan Erling Haaland har haft en vansinnigt imponerande inledning på säsongen. Laget radar upp vinster i Premier League och redan efter tre omgångar stod norrmannen noterad för hela sju mål. Vem ska kunna stoppa honom i år?

Nästa backlinje som står på tur för att försöka stoppa Erling Haaland är Inters. Det kommer inte att bli enkelt. Men spelare som Pavard, Acerbi och Bastoni har potentialen att göra en bra match. Det som imponerat mest med Inter så här långt är snarare deras offensiv. Efter tre spelade matcher i Serie A toppar man tabellen.

Samtidigt är Manchester City ett betydligt bättre lag än lagen som Inter spelat mot hittills den här säsongen, med all respekt för lag som Lecce och Genoa. Dessutom ser Pep Guardiolas lag ut att ha prickat formen direkt i inledningen av säsongen. Vi vet sedan tidigare hur högt man prioriterar Champions League, vilket ytterligare talar för engelsmännen här.

Oddsen pekar på ett tydligt favoritskap för Manchester City, men båda lagen har visat sig vara målstarka i höst. Det gör att över 2,5 mål är ett speltips som lockar på förhand.


Atalanta - Arsenal

  • Speldatum: 21:00, torsdag 19 september 2024
  • Arena: Gewiss Stadium, Bergamo
  • Domare: C. Turpin (Fra)
  • TV/stream: Viaplay

Atalanta är i Champions League för att försöka göra resultat, men frågan är om det är mot Arsenal som man kommer att kunna göra det? Efter 4-0-förlusten mot Inter i Serie A är vi många som tvivlar lite på Atalantas förmåga den här säsongen.

Det Atalanta som charmade stora delar av Europa för några år sedan är inte riktigt sig likt längre och mot Arsenal får man gälla som klara underdogs. Samtidigt som Atalantas utveckling har gått åt fel håll har Arsenal tagit stora kliv under Mikel Artets ledning. Den här säsongen har man målet att äntligen bärga en stor, prestigefylld titel.

En fördel för Arsenal är att nyckelspelaren Declan Rice kommer utvilad till den här matchen, efter att ha tvingats stå över helgens ligamatch till följd av en avstängning. Det är ingen nackdel att han kommer med utvilade ben till den här tuffa bortamatchen i Bergamo.

Det är en av flera anledningar till att vi ser Arsenal som troliga vinnare av den här matchen, men den största anledningen är att man helt enkelt är ett bättre fotbollslag. Dessutom har man öppnat Premier League på ett övertygande sätt. Det raka spelet på att Arsenal vinner blir därför vårt speltips.