Boostat odds inför SHL: Skellefteå, Luleå & Växjö vinner sina matcher

Boostat odds inför SHL: Skellefteå, Luleå & Växjö vinner sina matcher

Efter ett långt sommaruppehåll är SHL tillbaka och under hösten väntar ett intensivt spelschema i grundserien. Tisdagen den 24 september spelar Skellefteå AIK borta mot HV71 samtidigt som Luleå HF ska försöka vinna hemma mot Leksands IF.

I denna guide tittar vi närmare på förutsättningarna inför matcherna, ger information om TV och streaming samt erbjuder ett exklusivt oddserbjudande på matcherna. Häng med!

Betyg (4.5/5)
Snabbare
Boostat Odds: Skellefteå, Luleå & Växjö Vinner
Odds: 5.50

Boostat Odds: Skellefteå, Luleå & Växjö vinner sina matcher

När SHL-säsongen äntligen är igång finns det många som kombinerar sitt hockeyintresse med att spela på odds. Snabbare är ett av spelbolagen som satsar på SHL-odds under säsongen. Inför tisdagen den 24 september finns det dessutom ett boostat odds att ta del av. Klicka här för att läsa mer!

Spelet på att både Skellefteå, Luleå och Växjö vinner sina matcher ger 5.50 gånger insatsen med det boostade oddset hos Snabbare. Spelet gäller inklusive förlängning och straffar i alla matcherna. Det boostade oddset är väsentligt högre än det ordinarie oddset och ger spelarna ett större spelvärde.


Omgångens Höjdpunkter från SHL (24 september)

Det spelas totalt fem matcher i SHL under tisdagen, men vi har valt att fokusera på två av dagens hetaste matcher. HV71 mot Skellefteå är ett riktigt klassikermöte, medan Luleå mot Leksand är ett annat som väcker stort intresse.

HV71 - Skellefteå

  • Speldatum: 19:00, tisdag 24 september 2024
  • Arena: Husqvarna Garden, Jönköping
  • TV/stream: TV4 Play+ Sport Total

Det är en spännande tid i den svenska storklubben HV71. Förändringens vindar blåser och inför säsongen har man valt att stärka truppen med en rad nya spelare. Faktum är att man till och med valt att byta ut lagkaptenen André Petersson, som nu får lämna över ansvaret till nyförvärvet Olle Alsing.

Det säger en del om förtroendet som HV71 har för sina nya spelare. Nu gäller det bara för Olle Alsing, Oscar Engsund, Joona Luoto och övriga nyförvärv att leva upp till förväntningarna som finns.

Vad vi vet är att tisdagens match mot Skellefteå har all potential att bli speciell. Matcherna mellan dessa båda lag brukar bli det. Nu är dessutom Skellefteå regerande mästare, efter att man tog sitt fjärde SM-guld förra säsongen.

I egenskap av just regerande mästare är det Skellefteå som får anses vara det starkare laget, medan HV71 fortfarande är ett lag på uppbyggnad. Därför blir vårt speltips att Skellefteå vinner mot HV71.


Luleå - Leksand

  • Speldatum: 19:00, tisdag 24 september 2024
  • Arena: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • TV/stream: TV4 Play+ Sport Total

Förra säsongen tog slut redan i kvartsfinal för Luleå. Laget slutade sjua i grundserien, men den här säsongen har Thomas “Bulan” Berglund och resten av tränarstaben större förväntningar och en högre målsättning.

Luleå har bara vunnit ett SM-guld tidigare, men man gäller ändå som en ständig outsider till att gå hela vägen. En stor del av förklaringen till det är att man är urstarka på hemmaplan. Det är få lag som åker upp till Norrbotten och tar med sig tre poäng hem söderut.

Leksand må ha slutat före Luleå i grundserien förra året (5) men man åkte också ut i kvartsfinal. Förra året lyckades man faktiskt vinna matcherna borta mot Luleå, men i år känns det som att Luleå är ute efter revansch. Man har förstärkt laget med flera spännande spelare från den finska ligan. Nu återstår det att se om det är spelare som kan bära laget.

Vårt speltips inför matchen blir ett underspel, som så många gånger förr när Luleå spelar. Under 5,5 mål är ett intressant speltips och det kan kombineras med att Luleå vinner för att få upp oddset ytterligare.